Pripremna utakmica: Dinamo remizirao u generalki pred Hajduk, Damir Krznar zadovoljan

Nedjelja, 05. srpnja 2015. 21:40 Napisao/la  SC

Pripremna utakmica: Dinamo - Zorya 2:2 

Nogometaši Dinama odigrali su generalku pred početka prvenstva, u Murskoj Soboti igrali su 2:2 protiv ukrajinske Zorye. Prvijenac u modrom dresu postigao je Rog, koji je postavio konačnih 2:2 u 76. minuti.

- Zadovoljan sam i to je funkcioniralo. Drugi zadatak bio je brza tranzicija i tu smo malo štekali, ne znam da li zbog umora, sunca ili svega što se događa oko nas. Neću to spominjati kao alibi, ali očekivao sam više u tom dijelu. Prvi smo gol zabili iz takve situacije nakon bloka, oduzete lopte i lijepe tranzicije, ali moglo je biti toga više. Ponedjeljak i utorak igrači će biti slobodni, od srijede slijedi priprema za utakmicu s Hajdukom. Rasporedit ćemo ih u dvije momčadi, odredit ćemo momčad od 12-13 igrača koji će konkurirati za Hajduk, dok će ostali raditi još uvijek raditi malo intenzvnije. Nakon Fole Esch bit će obrnuta situacija, ovi koji će igrati utakmicu imat će svoj program, dok će drugi igrači biti malo više opterećeni, rekao je Damir Krznar, koji mijenja pritvorenog trenera Zorana Mamića.

DINAMO: Eduardo - Pinto (od 46. Matel), Šimunović, Taravel, Pivarić - Ademi, Machado - Soudani, Ćorić, Fernandes - Pjaca. Još su igrali od 60. minute: Ježina - Matel, Benković, Musa, Barišić - Goncalo, Pamić - Olmo, Rog, Cekici - Pjaca

ZORYA: Ševčenko - Gordijenko, Kamenyuka, Sivakou, Pyliasky - Grechyshkin, Malinovski - Khomchenoskyy, Opanasenko, Petriak – Ljubenović. Još su igrali: Checher, Kalinin, Lipartia, Lukanov, Yarmash, Budkivskyi, Banasevych.

Pripremna utakmica: Dinamo - Zorya 2:2 (Soudani 55, Rog 76/Khomchenoskyy 53, Lipartia 66)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.