Pripremna utakmica: Sammir debitirao za Dinamo pogotkom protiv makedonskog prvoligaša

Srijeda, 08. veljače 2017. 19:04 Napisao/la  SC

Pripremna utakmica: Dinamo - Sileks 4:1

Nogometaši Dinama pobijedili su (4:1) Sileks, Sammir je debitirao pogotkom protiv petoplasirane momčadi makedonske lige.

- Za nas je najbitnije da se fizički spremni, ovdje radi jako dobro. O njegovom nogometu nemamo što pričati, uostalom to svi znate i bolje od mene. Evo, dokazao je klasu iako je spreman tek 40 - 50 posto. U cijelom poluvremenu nije imao niti jedno krivo dodavanje, zabio je kvalitetan gol. Uglavnom, to je Sammir, rekao je trener Ivajlo Petev.

O utakmici trener Dinama kaže:

- Nije to bilo loše, pogotovo u drugom poluvremenu. U tom smo periodu zabili tri gola, još dva puta pogodili okvir vrata i imali još puno dobrih situacija. Moram biti zadovoljan, ove nam pripreme već malo predugo traju, tako da razumijem igrače i neke njihove pogreške. Prvo je poluvrijeme danas bilo lošije, na drugo nemam nikakve zamjerke. Neki su igrači danas dobili veću minutažu, neki će je dobiti sutra protiv Dinama iz Bresta. Tako smo podijelili igrače. Svi će u ove dvije utakmice dobiti priliku osim Benkovića i lakše ozlijeđenog Henriqueza, zaključio je Petev.

DINAMO: Zagorac, Matel (od 56. Olmo), Schildenfeld, Perić, Soldo, Moro, Knežević (od 46. Sammir), Fiolić, Ćorić (od 46. Hodžić), Šitum, Gojak.

Pripremna utakmica: Dinamo - Sileks 4:1  (Ćorić 36,  Hodžić 53,  Olmo 88, Sammir 90/Nediljković 33)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.