Povratnik iz Ukrajine: Ognjen Vukojević do kraja sezone iz kijevskog prešao u zagrebački Dinamo

Ponedjeljak, 11. kolovoza 2014. 19:52 Napisao/la  SC

Drago mi je što se vraćam u Dinamo i hrvatski nogomet. Spreman sam i siguran sam da mogu pomoći Modrima, rekao je Vukojević za Index i dodao kako u ponedjeljak navečer slijeće na Pleso

Ognjen Vukojević vraća se u Dinamo. Zamjenit će tako na godinu dana onaj kijevski zagrebačkim, vijest je to koju je posljepodne objavio zagrebački klubv na svojoj službenoj stranici. Tridesetgodišnji veznjak nije bio u konkurenciji u prva četiri nastupa kijevskog Dinama nove sezone, pa je uz pristanak predsjednika Surkisa došao u Zagreb.

- Drago mi je što se vraćam u Dinamo i hrvatski nogomet. Spreman sam i siguran sam da mogu pomoći Modrima, rekao je Vukojević za Index i dodao kako u ponedjeljak navečer slijeće na Pleso.

Vukojević se nakon neuspjeha reprezentacije na minulom Svjetskom prvenstvu oprostio od reprezentacije za koju je u pedeset i pet nastupa postigao četiri pogotka. U zagrebačkom je Dinamu već igrao od 2006. do 2008. godine. Na Maksimiru će biti predstavljen u utorak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.