Policija ispraznila dio maksimirskih tribina zbog uvredljivih povika jednog dijela navijača

Utorak, 30. srpnja 2013. 23:11 Napisao/la  SC

U Maksimiru se opet igrala utakmica koja nema veze sa sportom i u kojoj svi gube

Nastavlja se obračun dijela navijača Dinama sa Zdravko Mamićem! Zbog uobičajenog repertoara vrijeđanja policija je u drugom poluvremenu ispraznila dio sjevernih tribina, gdje je bila smještena skupina od nekoliko stotina tzv. navijača kojima nije ni do čega, a najmanje do kluba kojemu sada prijeti još drastičnija kazna.

 

Mamiću, Cigane počelo je odjekivati od prvih minuta utakmice. Unatoč zvižducima negodovanja većeg dijela stadiona i čestih upozorenja spikera, uvrede ne račun Mamića i HNS-a nisu prestale sve dok specijalne postrojbe nisu uvjerili skupina uzurpatora da mirno napuste tribine.

 

Nažalost, u Maksimiru se opet igrala utakmica koja nema veze sa sportom i u kojoj svi gube.  Utakmica se igrala pred zatvorenom istočnom tribinom zbog kazne. Lako je moguće da na idućoj utakmici budu zatvorene sve tribine.

Fotogalerija Pixsell

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.