DINAMO - MOLDE

Sramotan potez Machada po izlasku s terena

Utorak, 28. srpnja 2015. 23:11 Napisao/la  SC

Neposredno prije nego što je sjeo na klupu publici je objeručke pokazao dva srednja prsta


Paulo Machado dobio je crveni karton u 65. minuti utakmice pretkola Lige prvaka između Dinama i Moldea. Potugalac je pocrvenio zbog nečuvenog nesportskog ponašanja, koja odavno nije viđeno na travnjacima Lige prvaka.

U 64. minuti trener Zoran Mamić promijenio je nezamjetnog Machada, u igru je ušao Marko Rog. Dok je izlazio s tribina se prolomio zvižduk, što Machado nije mogao odtrpjeti. Prvo je gestikulacijom provokativno izazvao još jači zvižduk, a zatim je srednjim prstom na izlasku terena prostački pozdravio publiku.

Neposredno prije nego što je sjeo na klupu publici je objeručke pokazao dva srednja prsta. Belgijski sudac Serge Gumienny dotrčao je do klupe i Machadu pokazao crveni karton. Machado je provocirao publiku i tijekom odlaska u svlačionicu, sramotno ponašanje izazvalo je salvu negodovanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.