ŽELI NATRAG U ARGENTINU

Pablo Migliore zatražio raskid ugovora s Dinamom

Utorak, 23. srpnja 2013. 19:18 Napisao/la  SC

Ako me pozovu iz San Lorenza, vratit ću se i besplatno,  rekao je Migliore

Pablo Migliore zatražio je raskid ugovora s Dinamom! Povod je incident na treningu, odnosno, sukob s trenerom Krunom Jurčićem , a pravi razlog… Prije nekoliko dana u argentinskim medijima moglo se pročitati da bi se Migliore rado vratio kući.

 

- Ako me pozovu iz San Lorenza, vratit ću se i besplatno, nedostaje mi klub, suigrači u svlačionici, a pogotovo navijači, rekao je Migliore argentinskim novinarima prije nekoliko dana.

 

Prema neslužbenim informacijama,  u Maksimiru ne namjeravaju Migliorea nagovarati da ostane u Dinamu. Argentinac od prvog dana ne prihvaća Jurčićeve metode rada, a nije ni ostavio utisak da je nezamjenjiv kao što se činilo kada je došao.

 

U ponedjeljak se Migliore na treningu pojavio sa sinom, što je navodno često radio u San Lorenzu. Jurčić je vrataru objasnio da ga njegov sin neće moći gledati na treningu, Migliore je sina odveo kući i više se nije vratio.

 

Kada se vratio, zatražio je raskid ugovora što Dinamu odgovara ako se Argentinca želi riješiti bez obveza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.