Pablo Migliore pregovara s Dinamom, Ivan Kelava nakon kapetanske trake gubi i mjesto u momčadi

Ponedjeljak, 14. siječnja 2013. 16:13 Napisao/la  SC

Prema pisanju argentinskih medija 30-godišnji vratar San Lorenza u završim je pregovorima s čelnicima Dinama

Pablo Migliore trebao bi u nastavku prvenstva braniti vrata Dinama, prema pisanju argentinskih medija 30-godišnji vratar San Lorenza u završim je pregovorima s čelnicima Dinama. U ovakvih slučajevima uvijek se postavlja pitanje koliko je transfer realan, ali je sigurno da interes postoji.

Migliore je bivši vratar Boce Juniors, gdje je uglavnom imao status pričuve. Ove sezone za San Lorenzo branio je standardno, u 19 utakmica primio je 20 pogodaka. Osim argentinske Migliore ima talijansku putovnicu što nije nevažno u svjetlu skorašnjeg ulaska Hrvatske u EU.

Ako transfer Migliorea i ne odmakne dalje od medijskih spekulacija, poruka prvom vrataru Ivanu Kelavi je jasna. Nakon što je prije nekoliko dana Kelava morao prepustiti kapetansku traku Josipu Šimuniću, izgleda će uskoro nekome morati prepustiti i mjesto prvog vratara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.