GAVRANOVIĆ PREDSTAVLJEN

U obitelji su mi svi Dinamovci

Petak, 05. siječnja 2018. 16:26 Napisao/la  SC

Gavranović  od malih nogu navija za Dinamo

Marijan Vlak i Mario Cvitanović
Marijan Vlak i Mario Cvitanović

Mario Gavranović službeno je predstavljen kao igrač Dinama što se znalo od zadnjega dana ljetnog prijelaznog roka. Gavranović i dalje tvrdi suprotno:

- Tada se nije još znalo da će sve ovako završiti, ali to je vrijeme sada iza mene. Na terenu sam uvijek davao maksimum za Rijeku, a drago mi je što sam s tim klubom uspio ostvariti visoke ciljeve. No, sada želim slične stvari ponoviti u Dinamu. cilj mi je opet dupla kruna i odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Sigurno da me publika tamo neće dobro primiti, to je normalno kada prelazite u redove rivala. No, mislim kako sam za Rijeku uvijek igrao pošteno i davao maksimum, tako da sam zadovoljan. I kako god me god oni primili ja sam sada igrač Dinama. Bilo je još ponuda, ali ja sam baš želio doći u Dinamo, rekao je novi igrač Dinama s brojem 11 na dresu.

- Sviđa mi se taj broj, ništa posebno, kaže Gavranović o odabiru broja.

Gavranoviću je stalo da se ustali u švicarskoj reprezentaciji:

- Izbornik Petković je informiran o mom prelasku u Dinamo, rekao mi je kako je najvažnije da igram, samo ću tako imati šansu za plasman na Svjetsko prvenstvo. Cilj mi se nametnuti u Dinamu i igrati što više, pa kroz dobre ige pokušati mjesto na Mundijalu. Neću o brojkama, bitno je samo osvojiti duplu krunu, govori Gavranović kojemu je Armin Hodžić jedini konkurent:

- Hodžić je jako dobar napadač, sada ću ga moći još bolje upoznati. Kako njega tako i druge suigrače, osjetiti kako tko na koji način voli primati loptu, kako se otvarati. Dinamo ima dosta kvalitete u svojoj momčadi. Tko je za mene najbolji igrač Dinama? Svi su najbolji. Svatko tko nosi ovaj dres mora osjećati određen pritisak, ali to me ne zamara previše. Svjestan sam svojih kvaliteta i znam da ću ih ovdje pokazati. Mislim da je Dinamo drugačiji nego lani kada je Rijeka bila dominantnija u Hrvatskoj. Trener Mario Cvitanović je sigurno donio svoju 'ruku', no sad ću kao igrač Dinama bolje vidjeti kako to sve funkcionira. Nisam još sasvim unutra, pa mi je teško pričati o stilu i načinu rada trenera Cvitanovića, rekao je Gavranović koji je otkrio obiteljsku tajnu:

- Ja sam rođen u Švicarskoj, pa sam malo manje doživljavao hrvatski nogomet od svoje obitelji. Istina, oni su svi Dinamovci, pa sam tako i ja naučen navijati za Dinamo, kazao je Gavranović nešto čime se nije hvalio kada nosio dres Rijeke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.