OSTAJE U ZATVORU

Sud odbio Mamićeve nekretnine kao jamstvo

Petak, 11. prosinca 2015. 13:55 Napisao/la  SC

Sutkinja je u potpunosti prihvatila argument USKOK-a

Nakon saslušanja vještaka sutkinja Erna Dražančić odbila je prijedlog obrane Zdravka Mamića, kojem je određeno jamstvo od 14 milijuna kuna, da Mamić sa dvije kuće svojih prijatelja može jamčiti za svoje puštanje na slobodu.

Za podsjetnik, Zdravku Mamiću je bilo određeno jamstvo od 14 milijuna kuna koje se može položiti u gotovom novcu ili u nekretninama. Međutim, po svemu sudeći, sutkinja nije ocijenila da su dvije nekretnine koje je Mamićeva obrana nudila za njegovo puštanje adekvatne. Ista sutkinja jučer je odredila da je nekretnina koju je sin Zdravka Mamića Mario, ponudio za jamstvo od 5 milijuna kuna, zadovoljavajuća.

- Sutkinja je u potpunosti prihvatila argument USKOK-a, te odbila prijedlog Zdravka Mamića za jamstvo konkretnim nekretninama, rekao je novinarima zamjenik ravnatelja USKOK-a Tonći Petković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.