NOGOMETNI APSURDI Dinamo i Olympiakos zabranili dolazak gostujućim navijačima

Ponedjeljak, 19. listopada 2015. 12:36 Napisao/la  SC

 Dok se na zapadnom dijelu kontinenta sve podređuje zabavi navijača na nogometnim stadionima, na drugoj strani vladaju druga pravila

Nogomet sve više postaje apsurdan sport u europskim državama drugoga reda kakve su Hrvatska ili Grčka. Dok se na zapadnom dijelu kontinenta sve podređuje zabavi navijača na nogometnim stadionima, na drugoj strani vladaju druga pravila.

Dinamo i Olympiakos dogovorili su da njihove utakmice u Ligi prvaka neće gledati navijači gostujućeg kluba. Dogovor je odobrila UEFA, pa navijači Dinama ne smiju u Grčku odakle neće stići navijači Olympiakosa.

Naravno, zabrane su uvedene zbog straha od sukoba dviju navijačkih skupina opterećnih balkanskim odnosima. Navijači Olympiakosa gaje prisne odnose s navijačima Crvene zvezde, koji su neslužbeno najavili dolazak u Zagreb.

To je bilo dovoljno da klubovi dogovore zabranu pristupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.