NENAD BJELICA

Vratio bi se da nema braće Mamić

Utorak, 07. srpnja 2020. 12:40 Napisao/la  SC

Zdravko Mamić otkrio ime trenera

Zdravko i Zoran Mamić
Zdravko i Zoran Mamić

Nenad Bjelica nema ništa protiv povratka na klupu Dinama pod jednim uvjetom:

- Naravno da to treba biti u nekim drugim relacijama, u nekim drugim odnosima. S nekima od ovih ljudi koji su sada u Dinamu ne bih se upuštao u suradnju, kazao je Bjelica za Antenu Zagreb.

Bivši trener Dinama ne krije da je ogorčen načinom na koji se rastao s braćom Mamić:

- Nitko me nije zvao na proslavu naslova, a ne bih došao ni da jest. Rastanak s Dinamom nije bio tako bezbolan da bih se sad nacrtao u Maksimiru. Ako mi pošalju medalju, prihvatit ću je. Pripada mi, ali nikoga za nju neću moliti. Ni jednom treneru koji je došao nakon mene ne bi bilo lako zbog odnosa koje sam uspostavio s ljudima i igračima u klubu, moj stručni stožer i igrači podignuli su letvicu jako visoko, rekao je Bjelica nedavno.

Istodobno je Zdravko Mamić jednom izjavom naslutio što će se dogoditi nakon što je Igor Jovićević postao nuspješni eksperiment:

- Mlađi brat Zoran, današnji trener, odnosno sportski direktor Dinama, rodio se 1971. u Zagrebu, rekao je Zdravko Mamić u razgovoru za banjalučku televiziju.

Možda se Zdravko zabunio kada je Zorana proglasio trenerom, a možda su labudovi iz Hasanaginice...

Poznato je da Zdravko intezivno proučava svoje bh-korijene otkada je pobjegao iz Hrvatske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.