Nenad Bjelica, trener Austrije: Možda bi opuštenost bila moguća da je netko drugi trener!

Ponedjeljak, 26. kolovoza 2013. 19:18 Napisao/la  SC

Novac je zadnja stvar kad govorimo o motivu, kaže Bjelica

Nenad Bjelica naizgled se nalazi u komotnoj poziciji uoči uzvratne utakmice pretkola Lige prvaka protiv Dinama, trener Austrije atmosferu oko utakmice u Beču gradi na velika dva (2:0) pogotka prednosti pred Dinamom. U međuvremenu je Dinamo promijenio trenera

 - Dinamo je uvijek opasan, s trenerom i bez njega. Zoran Mamić je već 34 godine u nogometu, a Damir Krznar je zajedno sa mnom bio u trenerskoj školi i bio je među najboljim učenicima. No, ne zanima me Dinamo, samo želim svoju momčad dobro pripremiti za ovaj važan dvoboj. Možda bi opuštenost bila moguća da je netko drugi trener, a ne ja! Predobro znam kakav je Dinamo, mi možemo izgubiti protiv Zagrepčana, ali samo ako Dinamo bude bolji, ne zato jer ćemo ih podcijeniti. Jer, to sigurno nećemo učiniti, Dinamo zaslužuje maksimalni respekt, kaže Bjelica.

 

Utakmica ima dodatni motiv, samo ulazak u akupine Lige prvaka donosi 10 milijuna eura zarade:

- Novac je zadnja stvar kad govorimo o motivu! Sportski je motiv najveći, želimo ispisati klupsku povijest. A nakon rezultatskih uspjeha, novac će doći sam po sebi, kaže Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.