NENAD BJELICA Ovo su iskusni arbitri koji u Italiji imaju VAR već dvije godine...

Srijeda, 21. kolovoza 2019. 23:34 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Dinamo je pobijedio (2:0) Rosenborg u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka:

- Rekao sam da želim aktivan rezultat. Znamo svi da nas očekuje još 90 teških minuta u Trondheimu. Imamo još jednu utakmicu, čeka nas još puno znoja i trke u uzvratu. Rano smo zabili, dobro smo ih prije toga skautirali. Znali smo da su njihovi ofanzivci jako opasni. Igrali smo našu igru u napadu u kojem su Ademi i Olmo bili više naprijed. Dvije prigode smo zabili, mogli smo i više... Ali, kad dobiješ ekipu koja u zadnjih 10 utakmica zabija golove, moraš biti zadovoljan, rekao je Bjelica.

Zanimljivo je Bjeličino tumačenje nedosuđenog kaznenog udarca nakon što je u 39. minuti, kada je Reginiussen igrao rukom:

- Bit će raznih interpretacija sudaca. Ovo su iskusni arbitri koji u Italiji imaju VAR već dvije godine. Ne znam što reći, teško je bilo s terena to vidjeti. Bio sam u komunikaciji s četvrtim sucem koji mi je potvrdio da VAR-soba komunicira sa sucima i da nije bilo ništa u toj situaciji, kaže Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.