Nenad Bjelica: Jako sam sretan sam što se smijem vratiti u Hrvatsku

Utorak, 31. srpnja 2018. 23:24 Napisao/la  SC

Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0 niti na poluvremenu, kazao je trener Dinama nakon uzvratne utakmice protiv Hapoela

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica Foto: www.gnkdinamo

 

Hrvatski prvak odigrao je izrazito loše prvo poluvrijeme na kraju kojega vodstvo domaćina (2:0) nije bilo realni odraz prikazanog.

U drugom dijelu Dinamo je ponovo izgledao kao momčad koja je zaslužila prolaz u iduće pretkolo:

- Prije svega čestitam svojoj ekipi na prolazu. Čestitam domaćinu na dobroj utakmici i čestitke navijačima jedne i druge ekipe, posebno našima koji su došli u Izrael. Pohvale domaćim navijačima na sjajnoj atmosferi. Dinamo je odigrao loše prvo poluvrijeme, ali se u nastavku uspio vratiti. Što se dogodilo u svlačionici na poluvremenu? Rekao sam im da imam puno povjerenja u njih i da sam siguran da prolazimo jer smo momčad s karakterom i puno kvalitete, kao i to da sam ponosan na njih. Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0 niti na poluvremenu. Bio sam uvjeren da možemo puno bolje. Rekao sam im što moraju popraviti da bi bili konkurentni. To smo napravili u drugom dijelu i zato idemo dalje. Bila je ovo potpuno druga ekipa od one u prvenstvu. Svi smo ista momčad i kad ne pobijedimo dolazi do određenih sumnji. Ipak smo bili fokusirani na ovu utakmicu, bio je ovo zasluženi remi i zadovoljni idemo kući. Sad nas čeka prvenstveni susret već u petak. Jako sam sretan što se smijem vratiti u Hrvatsku. Nek' ostane tajna što mi je trener Hapoela rekao. Mislim da je on vrhunski trener, to je pokazao zadnjih godina. Igrao sam s Lechom protiv njega prijateljski susret već ranije. Želim mu puno sreće, da bude prvi i da u Europskoj ligi napravi nešto značajno, kazao je trener Nenad Bjelica.