NENAD BJELICA Ispričavam se Zebecu, javnosti i novinarima u Osijeku

Ponedjeljak, 17. veljače 2020. 12:16 Napisao/la  ¨SC

Trener Dinama sigurno neće voditi utakmicu protiv Intera, a vrlo je lako moguće da neće biti na klupi niti u utakmici protiv Rijeke

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica dan nakon sramotnog ponašanja u rodnom Osijeku osjetio je potrebu javno se ispričati:

- Ispričavam se Zebecu, javnosti i novinarima u Osijeku Jednostavno, nisam reagirao onako kako sam trebao. Nisam se ponio gospodski kako to treba napraviti trener Dinama. Pogriješio sam na travnjaku i poslije utakmice. Čovjek sam od krvi i mesa. Vodio sam 59 utakmicu na klupi Dinama u HNL-u, prvi put sam isključen. Moram prvo analizirati svoje ponašanje, nemam energiju kakvu sam imao u prvome dijelu sezone, a očito je nema niti momčad. Nakon utakmice sam na pitanja odgovarao s nemam komentara jer nisam bio u psihološkom stanju da nešto drugo kažem. Da ne bih slučajno rekao nešto što ne mislim, a suđenje ne komentiram, prenosi Bjeličinu izjavu 24sata.

Bjelica je isključen nakon što je sucima prostački dobacio: Pička vam materina, jebem vam mater na vašem suđenju! Prepali ste se domaćina, zato tako i sudite!

Nakon utakmice ispratio je s terena suca Zebeca s pomoćnicima uz novu slavu uvreda:

- Ono što se dogodi na terenu, ostaje na terenu, nisam cinkaroš. Ne pišem nikakve prijave, kaže Bjelica.

Trener Dinama sigurno neće voditi utakmicu protiv Intera, a vrlo je lako moguće da neće biti na klupi niti u utakmici protiv Rijeke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.