Mladi argentinski reprezentativac potpisao za Dinamo

Srijeda, 12. veljače 2020. 15:35 Napisao/la  SC
Matias Godoy i Zoran Mamić
Matias Godoy i Zoran Mamić

Matias Godoy novi je igrač Dinama, 18-godišnji Argentinac standardani je reprezentativac mlađeuzrasnih kategorija, dvaput (U-15, U-17) je osvojio Južnoamerički kup.

U Dinamo je došao iz Atletico Raffaela, slovi kao vrlo daroviti napadač za kojega su interes iskazivali veliki europski klubovi:

- Iznimno sam sretan dolaskom u Dinamo. Od samog početka, kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informirao, znam da su svjetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale SP-a s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski nogomet. Isto tako znam da je Leandro Cufre bio u Maksimiru kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio velik trag, a sada igra u Racingu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje i provesti puno lijepih trenutaka u Dinamu, rekao je Godoy po potpisu ugovora.

Godoy je posuđen do kraja sezone za 300.000 eura, na ljeto Dinamo ga može otkupiti za 1,5 mil. eura uz postotak od budućeg transfera.

Zanimljivo, Godoy je već sedmi Argentinac u Dinamu nakon Guillerma Suáreza (2008. - 2010.), Luisa Ibáñeza (2008. - 2013.), Adriána Callella (2009. - 2013.), Leandra Cufréa (2009. - 2012.), Pabla Migliorea (2013.) i Leonarda Sigalija (2014. - 2018.).

Mladi Argentinac trebao bi igrati za Dinamo II u Drugoj HNL.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.