Mirko Barišić, predsjednik Dinama: Klub će funkcionirati kao i dosad, neće biti nikakvih problema

Nedjelja, 05. srpnja 2015. 11:33 Napisao/la  SC

Za tjedan dana Dinamo u 1. kolu igra protiva Hajduka


Mirko Barišić ostao je bez glavnog operativca neposredno pred početak sezone, iskusni predsjednik Dinama nije nikada bio u sličnoj situaciji otkada je Zdravko Mamić u praksi preuzeo klub 2000. godine. Pitanje je kada će se Zdravko vratiti, pa čak i hoće li se uopće vratiti...

- Sve će se brzo riješiti, vjerujem u to da će sve uskoro riješiti na pozitivan način za Zdravka, Zorana i Dinamo. Klub će funkcionirati kao i dosad. Neće tu biti nikakvih problema. Svi će se naši djelatnici zbog svega ovoga dodatno angažirati. Ulagat će još više truda u posao, tako da će sve ići kao i dosad. U ovakvim se situacijama pokazuje lojalnost klubu. Naši će se ljudi tu sigurno pokazati, u to nema sumnje, kaže Barišić za 24sata.

Za tjedan dana Dinamo u 1. kolu igra protiva Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.