Mirko Barišić potvrdio da je osigurana jamčevina za Zdravka Mamića

Ponedjeljak, 07. prosinca 2015. 23:27 Napisao/la  SC

Mamić bi na slobodu mogao dan prije utakmice na Maksimiru gdje gostuje minhenski Bayern


Predsjednik Dinama Mirko Barišić u ponedjeljak je potvrdio da je skupljena jamčevina za Zdravka Mamića, koji mora platiti 15 milijuna kuna da bi izašao an slobodu.

Mamić bi na slobodu mogao dan prije utakmice na Maksimiru gdje gostuje minhenski Bayern. Slično se dogodilo kada je prvi put pritvoren, iz zatvora je praktično izravno otišao na utakmicu 2. pretkola Lige prvaka između Dinama i luksemburškog Fola Escha.

Odluka o tome hoće li Zdravko Mamić, njegov sin Mario te poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota biti pušteni da se brane sa slobode je već donesena, ali će javnosti biti poznata u utorak.

- To je sve manje-više završeno, skupljena je jamčevina. Nije važno kako, nemojte sad o tome, rekao je Mirko Barišić na RTL-u.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.