MIRKO BARIŠIĆ NAGLASIO

Ovo nije suđenje Zdravku Mamiću nego Dinamu!

Ponedjeljak, 03. srpnja 2017. 09:41 Napisao/la  SC

Ovo što se vodi protiv nas je jedna hajka i najteže razdoblje od kada sam dio Dinama,  kaže Barišić


Predsjednik Dinama Mirko Barišić pola stoljeća proveo je u klubu na različitim funkcijama. Dinamo je najveće uspjeh ostvario u zadnjih desetak godina tijekom kojih je osvojio 11 naslova u nizu, sve dok Rijeke prošle sezone nije prekinula rekordan niz.

Rezmirajući pedesetak godina rada u klubu, Barišić je istaknuo sljedeće:

- Ovo što se vodi protiv nas je jedna hajka i najteže razdoblje od kada sam dio Dinama. Nisam mogao niti sanjati kako će Dinamo u svojoj državi proživljavati sve ovo. Znate, kada smo bili prijetnja u prošlim vremenima, to smo prihvatili kao jedan put kojim moramo proći. Tada smo imali veliku potporu navijača i prijatelja kluba a danas toga nema. No, ne iz razloga što ljudi i navijači ne vole Dinamo već zato što je na sceni nerazumna hajka. Jedan pokret protiv Dinama, pogotovo u medijima. To žalosti, ali to je evidentno još jedna prepreka koju moramo prijeći na našem putu. To će nas ojačati jer sam siguran da je ovo što radimo ispravno. Ponosan sam na ono što je iza nas, uz naglasak da imamo prostora za puno više, rekao je Barišić za službenu klupsku stranicu.

Najbliži Barišićev suradnik Zdravko Mamić prolazi sudski proces zbog ozbiljnih optužbi:

- Ovo suđenje u Osijeku je samo jedan dio te hajke koja se vodi protiv Dinama. Uvjeren sam jer sam upućen u detalje. To nije samo suđenje Zdravku Mamiću već je to suđenje Dinamu. A niti klub, niti Zdravko Mamić nisu ti zaslužili. Ono što znam, a znam manje-više sve, sugerira mi kako niti jednim detaljem, niti jednim zarezom nije dokazana temeljna optužba da je Dinamo oštećen. Namjera mi je organizirati da se mi svjedoci događaja izjasnimo; pa mi ne živimo u kući koju je netko pokrao. Ako bude pravde, a vjerujem da hoće, čitava ta stvar bit će pozitivno rješena za Dinamo i za Zdravka Mamića, rekao je Barišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.