Milan Bandić: USKOK i gradonačelnik Zagreba na istom su tragu, nulta stopa tolerancije prema kriminalu!

Petak, 04. travnja 2014. 17:15 Napisao/la  SC

Sporan je i ugovor koji je s Dinamom još 2006. potpisao Slobodan Ljubičić, tadašnji i sadašnji čelnik Holdinga, a prema kojemu bi Dinamo dobivao milijun eura za oglašavanje na maksimirskom stadionu

Milan Bandić komentirao je u svom stilu istragu USKOK-a. Istražitelje između ostalog zanima kako je Bandić u 12 godina isplatio Dinamu oko 250 milijuna kuna.

- Gradonačelnik Zagreba i USKOK su na istom tragu.  Što se tiče Bandića, Holdinga i gradske uprave, nulta stopa tolerancije prema nepodopštinama svih vrsta. Podupirem svako istraživanje svih ugovora i da nadležne službe obave svoj posao do kraja, od čistačice do gradonačelnika. Čak 24.500 ljudi je pod zonom gradonačelnika i nitko nije izuzet, kaže Bandić.


Sporan je i ugovor koji je s Dinamom još 2006. potpisao Slobodan Ljubičić, tadašnji i sadašnji čelnik Holdinga, a prema kojemu bi Dinamo dobivao milijun eura za oglašavanje na maksimirskom stadionu. Ivo Čović, koji je odradio mandat prije Ljubičićeva povratka, pokušao je promijeniti ugovor s Dinamom, a onda je Zdravko Mamić, nakon izostanka jedne isplate iz Holdinga, podigao tužbu, koja je završila nagodbom prošle jeseni. Ljubičić je pristao Dinamu isplatiti 15 milijuna kuna, umjesto 20 koliko bi ispalo s kamatama nakon presude.

Holding nije htio komentirati istragu, Dinamo naglašava da je USKOK dobio sve dokumente koje je zatražio. Inače, Mamić i Bandić odavno ne žive u velikoj ljubavi. Počasni predsjednik Dinama preuzeo je odgovornost za funkcioniranje KK-a Cibona i VK-a Mladost.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.