Damir Krznar: Nismo bili toliko hrabri da odmaramo osam igrača kao Unai Emery

Utorak, 13. travnja 2021. 19:24 Napisao/la  SC

Niti među nama trenerima neka konsenzusa na temu je li bolje odmarati igrača svih devedeset minuta ili je bolje da odigra dvadesetak minuta, kaže trener Dinama

Damir Krznar
Damir Krznar Foto: GNK Dinamo

Bruno Petković i Arijan Ademi igrat će uzvratnu utakmicu protiv Villarreala u četvrtak, obojica će biti spremni.

Petković nije igrao protiv Lokomotive, Ademi je ozlijedio gležanj protiv Lokomotive zbog čega sigurno neće biti sto posto spreman.

Trener Villarreala Unai Emery protiv Osasune poštedio je napora osmoricu igrača, Krznar je protiv Lokomotive igra bez petorice standardnih igrača:

- Niti među nama trenerima neka konsenzusa na temu je li bolje odmarati igrača svih devedeset minuta ili je bolje da odigra dvadesetak minuta kako bi ostao u ritmu. Svaki trener se odluči za svoje opcije, ali mi protiv Lokomotive nismo bili toliko hrabri da se odlučimo za luksuz i odmaramo osam igrača. Odredili smo da ćemo četiri-pet igrača u svakoj utakmici malo osvježavati. Tako će biti i s Istrom 1961... Vidimo da nas je Emery nakon Tottenhama ozbiljno shvatio kad je odmarao toliko igrača. Mi vjerujemo da se može ponoviti Tottenham! Imamo temelja vjerovati!. Sigurno je da u Villarreal ne krećemo s bijelom zastavom. Recept je jednostavan. Moramo pobijediti da bismo prošli u polufinale, idemo to pokušati napraviti. Zašto nam se ne bi protiv Villarreala dogodio još jedan fantastičan dan kao protiv Tottenhama, kaže Krznar za Sportske novosti.

Trener Dinama otkrio je Dinamovu šansu:

- Kad bi bilo po nekom idealnom scenariju, onda su naša šansa prekidi! Villarreal je dosta propustan u tom dijelu. Na tom dijelu igre ćemo polagati nekakve nade, te se pokušati nametnuti u kontinuiranom napadu. Prvo maksimirsko poluvrijeme nam je vodilja. Zbilja smo u tom razdoblju imali par dobrih, izvrsnih situacija. Bili smo u četiri-pet poluprilika, prilika. Na ovoj razini četvrtfinala Europske lige to se mora iskoristiti. Propustili smo to iskoristiti u prvoj utakmici, u drugoj bi sutra moglo nešto i ući, smatra Krznar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.