Medijska radionica spinova: Hoće li Felix Magath spašavati Dinamo ili HSV?

Subota, 24. kolovoza 2013. 11:41 Napisao/la  SC

Zdravko Mamić prema medijskim spekulacijama želi za trenera Dinama Felixa Magatha u isto vrijeme kada Sportbild na naslovnici objavljuje: Samo Magath može spasiti HSV!

Zdravko Mamić prema medijskim spekulacijama želi za trenera Dinama Felixa Magatha u isto vrijeme kada Sportbild na naslovnici objavljuje izjavu bivšeg igrača HSV-a i sadašnjeg sponzora Klausa-Michaela Kühnea:

 

- Samo Magath može spasiti HSV!

 

Inače, HSV prije subotnje utakmice protiv Herthe u Berlinu ima samo jedan bod i puno problema, trener Thorsten Fink proživljava teške  trenutke. Ukratko, Kuhne je u intervjuu za Hamburger Abendblatts izjavio da se svi u klubu moraju maknuti da bi se oslobodio stvaralački prostor za Felixa Magatha taman kada je iz Maksimira procurila informacija da je Magath kandidat za trenera Dinama.

 

Inače, Magath je u listopadu prošle godine dobio otkaz u Wolfsburgu s kojim je bio prvak u sezoni 2008/09. Magath je bio trener Bayerna, Stuttgarta, Werdera… Vrhunac igračke karijere doživio je u HSV-u pod vodstvom Branka Zebeca, kada je hamburški klub igrao finale Kupa prvaka. U to vrijeme za HSV su igrali Keegan, Buljan, Hrubesch…

 

Prema Kuhneovu mišljenju, Magath bi se u HSV trebao vratiti na funkciju koju želi, od trenerske do predsjedničke. U Dinamu bi bio samo trener...

Magath je nekoliko puta zadnjih mjeseci odbio povratak na klupu, što znači da Kuhn dobro zna što govori kada kaže da bi Magath trebao postati profesionalni predsjednik HSV-a. 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.