Marko Pjaca, napadač Dinama: Još smo jednom pokazali da smo najbolja momčad u Hrvatskoj

Ponedjeljak, 22. veljače 2016. 21:03 Napisao/la  SC

Nismo dobro krenuli u utakmicu, nismo bili pravi u prvom dijelu, kaže Pjaca

Marko Pjaca ušao je u igru u 63. minuti utakmice protiv Rijeke, taman na vrijeme da sudjeluje u uvjerljivoj (3:0) pobjedi Dinama. Aktualni prvak u zadnjih pola sata postigao je tri pogotka:

- Još smo jednom pokazali da smo najbolja momčad u Hrvatskoj, sada smo korak bliže osvajanju još jednog naslova prvaka. Nismo dobro krenuli u utakmicu, nismo bili pravi u prvom dijelu. Ali je kasnije bilo bolje, baš kao protiv Zagreba proigrali smo tek u nastavku. I zasluženo smo pobijedili. U sljedećim utakmicama od prve minute zaigrati na visokoj razini, kaže Pjaca za goal.hr.

Pjaca smatra da Rijeka više neće stići Dinamo:

- U nogometu je sve moguće, ali siguran sam kako im mi to nećemo dopustiti. Naši ciljevi su jasni, mi opet želimo osvojiti naslov prvaka, zaključuje Pjaca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.