Mario Gavranović: Čeka nas još jedna utakmica, to bi mi bila druga dvostruka kruna u dvije sezone

Nedjelja, 20. svibnja 2018. 01:08 Napisao/la  SC
Mario Gavranović
Mario Gavranović

Dinamo je u zadnjem kolu pobijedio (3:1) Inter i proslavio titulu prvaka, a Soudani prvo mjesto na ljestvici strijelaca sa 17 pogodaka.

- Presretan san, ovo je nogomet! Marljivo radimo svih ovih godina, iako zadnjih par utakmica nismo bili tako dobri. No, sada smo konačno pobijedili, tako se pozitivnim rezultatom se oprostili od sezone u kojoj smo zasluženo uzeli naslov. Ovo je bila najbolja atmosfera tijekom cijele sezone, zahvaljujem svim navijačima koji su došli u Maksimir, jako sam sretan. Čeka nas još jedna velika utakmica, svi želimo tu duplu krunu. Spremni smo. Za 90 ili 120 minuta, nama je svejedno, bitan je samo rezultat. Želimo dvostruku krunu, kazao je Soudani.

- Meni je ovo treći naslov prvaka s Dinamom, ali 'ajmo reći prvi pravi u kojem sam stvarno puno igrao. Danas je ovo za mene bilo jako emotivno. To mi je vjerojatno u sljedećem periodu zadnji izlazak na maksimirski travnjak, barem u dresu Dinama. Žao mi je što nisam igrao, htio sam odigrati zadnju utakmicu u Maksimiru, ali zaustavila me ozljeda, kazao je Borna Sosa, novi igrač Stuttgarta.

- Jako sam sretan, došao sam u Dinamo s ciljem da osvojimo titulu, ali nas u četvrtak čeka još jedna važna utakmica, borba za dvostruku krunu. To bi mi bila druga dvostruka kruna u dvije sezone. Pripremit ćemo se za Hajduk, vjerujem da ćemo biti bolji nego do sada. Ono što smo prikazivali u zadnje vrijeme nije bilo dobro. Znamo kako moramo izgledati, boriti se za svaku loptu, tako smo izgledali danas, tako moramo i u srijedu. Dolazi ljeto, pred nama je još puno posla, sigurno će biti odlazaka i dolazaka, bit ćemo možda neka nova ekipa, ali ima dosta vremena. Sada razmišljamo samo o finalu Kupa, rekao je Mario Gavranović, dvostruki strijelac protiv Intera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.