Marin Tomasov opet blizu Dinama nakon neuspješne njemačke epizode

Subota, 22. prosinca 2012. 12:50 Napisao/la  SC

Prema informacijama iz metropole Tomasov će se pojaviti na prvoj prozivci Krunoslava Jurčića već u srijedu

Dan nakon raskida ugovora sa Mehmedom Alispahićem, koji je već predstavljen u Rijeci, u Maksimirskoj 128 viđen je Zadranin Marin Tomasov. Iako je prije pet mjeseci, nakon što je trenirao sa Dinamom, potpisao za njemačkog drugoligaša 1860 Munchen čini se da je izvršni dopredsjednik modrih Zdravko Mamić spreman pronaći zajednički interes s Tomasovom i njegovim menadžerom Renom Sinovčićem.

Tomasov se u Munchenu nije proslavio upisavši 11 nastupa i tri asistencije uz činjenicu da vrlo malo utakmica u posljednje vrijeme počinje u startnoj postavi. Ugovor sa "zehcigerima" 26-godišnjeg Zadranina vezuje do kraja lipnja 2015 godine, ali prema informacijama iz metropole Tomasov će se pojaviti na prvoj prozivci Krunoslava Jurčića već u srijedu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.