Marijan Vlak: Otpis Franka Andrijaševića bila je isključiva odluka tadašnjeg trenera Zlatka Kranjčara

Srijeda, 22. veljače 2017. 08:44 Napisao/la  SC

Sljedeći dan došao sam na trening i saznao da Franko više nije dio prve momčadi i da je to bila odluka Zlatka Kranjčara nakon što je odradio razgovor 'oči u oči' s Andrijaševićem, kaže Vlak


Franko Andrijašević opet je izazvao sukobe u Dinamu.

Najbolji strijelac Rijeke ponovo je skrenuo pažnju na sebe dvama pogocima u Osijeku i izazvao polemike između bivšeg trenera i sportskog direktora Dinama, Zlatka Kranjčara i Marijana Vlaka.

Pitanje svih pitanja za struku Dinama glasi: tko je otpisao Franka Andrijaševića?

Nakon što je Kranjčar iznio tvrdnju da Andrijaševića nije otpisao on nego sportska politika kluba, oglasio se Vlak:

- Otpis Franka Andrijaševića bila je isključiva odluka tadašnjeg trenera Zlatka Kranjčara. Nakon povratka s ljetnih priprema imali smo u rosteru 35 igrača i bilo je logično da skratimo popis. Odrekli smo se Ježine, Radonjića, Muse, Šovšića. Ostavili smo 28 igrača među kojima je bilo ime Franka Andrijaševića. Sljedeći dan došao sam na trening i saznao da Franko više nije dio prve momčadi i da je to bila odluka Zlatka Kranjčara nakon što je odradio razgovor 'oči u oči' s Andrijaševićem. Što je bilo na tom razgovoru, ne mogu znati, ali pretpostavljam da mu je trener objasnio kako ga ne vidi u svojim planovima. Dakle, struka je ta koja je ostavila Andrijaševića u prvoj momčadi, dok se trener samoinicijativno odrekao njegovih usluga. Stigla je ponuda Maccabija koju je Franko odbio, da bi se zatim Rijeka uključila u tu priču i završilo je kako je već završilo. Ovdje je bitno naglasiti kako transferi Leškovića u Dinamo i Andrijaševića u Rijeku nemaju poveznice! To su dva zasebna posla. To je jedina istina o Franku Andrijaševiću i ne vidim više bilo kakvu potrebu iznositi je ponovno u medije, rekao  je Vlak za goal.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.