MAMIĆ OTKAZAO TONELU 

Portugalac godišnje zarađivao 700.000 eura!

Ponedjeljak, 29. listopada 2012. 13:46 Napisao/la  SC

Tonel je imao potrebu za aferom. E, pa ja mu se zahvaljujem na svemu, kaže Zdravko Mamić

Prema riječima Zdravka Mamića Portugalac Tonel postao je bivši igrač Dinama. Trener Dinama Ante Čačić prozvao je Tonela neprimjerenim načinom komunikacije nakon čega se ispričao. Tonel očito nije uvažio ispriku budući da se javno obrušio na trenera što je u Mamića izazvalo sljedeću reakciju:

- Rekao sam Čačiću da nije u redu što je onako govorio o Tonelu. Koliko sam informiran, Čaćić se javno ispričao Tonelu. To je neuobičajeno, čestitam mu na tome. Vojskovođa ima pravo na sve, to mu poručujem i tako je dok mi ne odredimo drugačije. Čačić se ispričao i otišao u Vinkovce. U miru svog doma, kada je šteta već sanirana, Tonel ima potrebu da otvara aferu. E, pa kada je to tako, sada mu ja kažem da mu zahvaljujem na svemu što je napravio u dresu Dinama. Ponudio sam mu produljenje ugovora prije mjesec dana, što je odbio. Nismo mu dužni ni lipe, a ima godišnji ugovor od 700 tisuća eura plus PDV. Osobno ga kažnjavam s 50 tisuća eura i više neće trenirati s prvom ekipom. Kada kažem ja, to znači uprava koja je donijela odluku. Nećemo potpisati novi ugovor s Tonelom, o njemu ovisi hoće li biti ovdje do 8. prosinca. Sve obveze prema njemu ćemo izvršiti, kaže Mamić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.