Mamić i Sinovčić dogovorili: Marin Tomasov od ljeta u modrom dresu

Ponedjeljak, 16. travnja 2012. 21:45 Napisao/la  SC

Izvršni dopredsjednik Dinama i igračev zastupnik načelno su dogovoili uvjete suradnje koja će zaživjeti u ljetnom prijelaznom roku kada Tomasovu ističe ugovor s Hajdukom

Marin Tomasov vjerojatno je novi član Dinama. Budući da je Tomasov još uvijek igrač Hajduka, njegov posjet Maksimiru treba promatrati u kontekstu dogovora između Zdravka Mamića i Rene Sinovčića. Izvršni dopredsjednik Dinama i igračev zastupnik načelno su dogovoili uvjete suradnje koja će zaživjeti u ljetnom prijelaznom roku kada Tomasovu ističe ugovor s Hajdukom.

Nezadovoljan uvjetima Tomasov je zimus odbio potpisati novi ugovor s Hajdukom, koji je mladog igrača prisilnim metodama pokušao zadržati na Poljudu. Dok je Tomasov odvojeno trenirao, njegov zastupnik Sinovčić tražio je najbolju moguću opciju. Izgleda da je u Maksimiru pronašao što je htio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.