Luka Ivanušec: Ponašam se kao da ću ostati u Dinamu do kraja karijere

Četvrtak, 27. srpnja 2023. 00:32 Napisao/la  SC
Luka Ivanušec (Dinamo)
Luka Ivanušec (Dinamo) Foto: GNK Dinamo

Luka Ivanušec ostvario je hat-trick protiv Astane, najboljem igraču Dinama cijena je još više skočila, poznato je da Feyenoord želi dovesti hrvatskog reprezentativca:

- To je stvar klubova i ne želim se opterećivati s onim na što ne mogu utjecati. Ako i kada pronađu zajednički jezik, onda ćemo vidjeti što i kako dalje. Igrač sam pod ugovorom s Dinamom i klub je taj kojeg se prvo pita. Potom onaj koji će platiti a onda dolazim ja sa svojim željama i razmišljanjima. Dok se te tri strane ne dogovore - tu sam, uživam u svakom treningu i utakmici i ponašam se kao da ću ostati u Dinamu do kraja karijere. Ako ću sada razbijati glavu s tim pričama, neću biti svoj, kazao je Ivanušec za germanijak.hr.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.