LUDILO U MAKSIMIRU

Skupina BBB-a: Mamiću, krv je na tvojim rukama!

Petak, 31. listopada 2014. 21:41 Napisao/la  SC

 Nastavlja se ludilo oko Dinama, koje je teško razumljivo običnom puku

Oko tri stotine pripadnika BBB-a izvjesili su u petak transparent s teškom optužbom: Mamiću, krv je na tvojim rukama! Nastavlja se ludilo oko Dinama, koje je teško razumljivo običnom puku. Eskalacija višegodišnjih podjela navijačkih skupina završila je oružanim sukobom za koji dio BBB-ovaca krivi Mamića! U petak navečer mirni prosvjed skupine BBB-ovaca ponovo su imali samo jedan cilj, dodatno razbuktati niske strasti u njihovu poimanju lika i djela najuspješnijeg nogometnog menadžera u široj regiji.

BBB-ovci su objavili još jedno priopćenje u kojemu opširno iznose svoje viđenje sukoba između navijača i ponovo traže sljedeće:

Zdravko Mamić mora otići iz kluba! U petak navečer se, kao posljedica njegovih očajničkih pokušaja da uguši našu pobunu i našu borbu protiv njegove samovolje, samo pukom srećom i zahvaljujući Božjoj intervenciji nije dogodila velika tragedija. I iako nam je jasno da će on sve negirati i praviti se da se ništa nije dogodilo, stavljajući tako svoj sebični interes i svoju fotelju ne samo iznad klupskog interesa i interesa Dinamovih navijača, nego i svjesno i neposredno ugrožavajući živote drugih, mi nećemo stati na ovome! Događaji od petka čine njega i njegove suradnike odgovornima i neka svi budu sigurni da ćemo mi znati kako se postaviti u idućim danima i da ovo neće moći otjerati u zaborav, stoji na kraju priopćenja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.