Liga prvaka: Juniori Dinama izbačeni iz natjecanja, UEFA donijela očekivanu odluku

Ponedjeljak, 29. veljače 2016. 14:44 Napisao/la  SC

Briljanta generacija mladića Dinama ostala uskraćena za veliku utakmicu protiv Barcelone


Juniori Dinama izbačeni su iz Lige prvaka zbog toga što je protiv Anderlechta nastupio igrač (Fintić) s tri žuta kartona! UEFA je donijela očekivanu odluku, nema popusta ni za koga! Nažalost, jedna je briljanta generacija mladića Dinama ostala uskraćena za veliku utakmicu, Dinamo je u četvrtfinalu trebao igrati protiv Barcelone. S obzirom na kvalitetu rijetko nadarene generacije, Dinamo je u utakmici protiv Barcelone imao velike izglede...

- Osobno sam gajio nadu da ćemo proći dalje. Mi smo zaslužili tu pobjedu, prošli smo Anderlecht. To smo pokazali na terenu, ušli među najboljih osam momčadi Europe. Dečki su pokazali da bi se oni trebali sučeliti Barceloni, zaigrati u utakmici prolaz za prolaz na Final Four. Uskraćeni smo da se borimo za polufinale, osjećam se kao da sam dobio robiju, a nisam ni za što kriv! Niti mi kao klub, niti igrači. Ponosan sam i sretan što sam vodio ovu momčad, što smo pokazali na terenu da možemo. Zahvaljujem klubu na velikoj podršci, što su vjerovali u nas i pratili nas u svakom momentu. Teren je jedino mjerilo, tamo smo pokazali da smo bolji od Anderlechta, da se nas drugi trebaju bojati. Ljudske pogreške se uvijek događaju, bit će ih i dalje, ali život ide dalje. Ponosan sam i sretan što sam vodio ovu ekipu koja ima velik potencijal. Čak 99 posto ove momčadi mogu napasti ovaj trofej i sljedeće sezone, samo tako moramo razmišljati, rekao je trener Mario Cvitanović.

Zbog pogreške Dinamo je suspendirao Anđelka Ivanjka, osobu zaduženu za vođenje evidencije o kartonima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.