Liga prvaka: Dinamo ponovo igrao slabo, Portugalac Paulo Machado osramotio hrvatski nogomet

Srijeda, 29. srpnja 2015. 07:55 Napisao/la  SC

Snimka Machadova ispada brzo je obišla svijet, koji se opet zgraža nad hrvatskim nogometom      čak i kada su glavni akteri Portugalci


Dinamo je protiv Moldea (1:1) igrao slabo pred praznim tribinama (10.000 gledatelja), ali se ne bi osramotio da Paulo Machado nije iskazao rijetko viđeni primitivizam. Portugalac se s nezadovoljnom publikom obračunavao srednjim prstima obiju ruka, pa mu je sudac pokazao crveni karton nakon što je izašao iz igre. Snimka Machadova ispada brzo je obišla svijet, koji se opet zgraža nad hrvatskim nogometom čak i kada su glavni akteri Portugalci

- Želim prespavati noć i pogledati snimku. Nisam vidio, bio sam skoncentriran na teren, rekli su mi da napravio nešto očito grozno i ako to snimka potvrdi, da, kazna će biti rigozorzna, vjerojatno će to biti Machadov oproštaj s klubom, kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

Što se igre tiče, trener Dinama često ponavlja istu tezu:

- Osobno se osjećam ugodnije kad igram u gostima, a tako i moji igrači. Nakon što nismo poveli u prvih 10 minuta počeli su zvižduci, no promijenit će se valjda i to jednog dana... Ili doista moramo odmah zabiti. U uzvratu ćemo igrati otvoreno, napadački, na pobjedu, zabiti gol, vjerujem u momčad i da ćemo se na kraju mi veseliti. Nisam želio ranije otvarati utakmicu i izvaditi jednog stopera, jer oni su dobri u protunapadu. Mi smo pretpostavljali da će oni s jednim napadačem, no naši su stoperi bili preusko. Dogovor je bio da stoje široko, a Ademi da bude osigurač Sigaliju koji je trebao biti '1 na 1' s Kamarom. A dogodilo se da je Pivarić sjedao u krilo Taravelu, kazao je Mamić.

Trener gostiju trudio se sakriti smiješak s usana:

- Zadovoljan sam s rezultatom, što smo zabili gol, što nismo domaćima dopustili mnogo prigoda. Imali smo sreće što nisu zabili nakon samo dvije minute. Favorit? I dalje je Dinamo veliki favorit. Ne smijemo ponoviti pogrešku Fole Esch koja je u uzvratu napala, morat ćemo složiti neki drugačiji plan i biti mudri, kazao je trener gostiju Tor Ole Skullerud.

Inače, nitko od suigrača nije htio komentirati Machadov potez osim Josipa Pivarića, koji nije vidio što je Portugalac napravio, ali osuđuje njegov postupak koji je posljedica izgubljenih živaca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.