Josip Mišić: Mislim da nam teško može pobjeći nova titula, obrana naslova prvaka

Subota, 09. travnja 2022. 11:23 Napisao/la  SC
Franjić, Mišić, Leovac i Vučkić
Franjić, Mišić, Leovac i Vučkić

Josip Mišić jedan je od stožernih igrača Dinama, koji u nedjelju na Rujevici igra utakmicu koja može odrediti ishod utrke za prvaka:

- Znam da je obično kod takvih pitanja ponekad dobro upotrijebiti neki diplomatski rječnik, govoriti o tome da će biti neizvjesno i dramatično do posljednjeg kola. No, mislim da nam teško može pobjeći nova titula, obrana naslova prvaka. Nema sad tu puno filozofije, mi smo najkvalitetnija momčad u HNL-u, to smo puno puta pokazali. Svakoga u bilo kojem trenutku možemo pobijediti. A tu ne govorim isključivo o HNL-u. Mi smo u Europi pobjeđivali velike klubove, velike momčadi. Držim da za nas neće biti problema do kraja sezone, te da ćemo se opet veseliti naslovu prvaka, kazao je Mišić za Sportske novosti.

Mišić je bio član generacije Rijeke koja je osvojila naslov prvaka:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.