SPECIAL NONE

Jose Mourinho ušao u svlačionicu Dinama

Petak, 19. ožujka 2021. 10:49 Napisao/la  SC

Nakon  jednog od najtežih poraza u karijeri

Jose Mourinho ušao u svlačionicu Dinama
Foto: screenshot

Jose Mourinho još se jednom pokazao velik u porazu, menadžer Tottenhama ušao je u svlačionicu Dinama i čestitao igračima na velikoj pobjedi.

Mourinho je doživio prvi poraz u ovom natjecanju, do sada je dvaput sudjelovao i dvaput osvojio trofeje (Porto/Kup UEFA, Manchester United/Europska liga).

Tottenham je doživio težak poraz (0:3), Dinamo je bio totalni outsider:

- Ovo je sramota. Jednostavno je sramota. Nadam se da se svi u svlačionici osjećaju odgovornima za ovu sramotu. Svi smo odgovorni za ovo, a poraz je više nego bolan. Trebali smo biti mentalno jači, kompetitivniji. Protiv Dinama ništa od toga nisam osjećao na travnjaku. Kada niste spremni na ovoj razini, onda platite kaznu. Nema veze tko vam je protivnik, kvaliteta postoji svuda u Europi i kada ne poštujete suparnika, može vas kazniti. To se nama dogodilo. Mislim da sve zasluge idu našem suparniku jer su odigrali utakmicu puni vjere, ali krivica je na nama, na cijelom klubu. Jedno je stati pred kamere i reći: 'Ja sam ambiciozan'. Drugo je pokazati to svaki dan na treninzima i na travnjaku općenito i kad igraš i ne igraš. Ponašati se kao momčad je najteža stvar u nogometu. Poruka koju smo dobili od našeg menadžera bila je jasna, napadati i zabiti jedan gol čim prije kako bismo si olakšali utakmicu. Ali dogodilo se upravo suprotno. Dinamo je počeo vjerovati, a kada ne ubijete protivnika on se vrati. Zabili su fantastičan gol i utakmica se otvorila. Mi na travnjaku nikad nismo osjećali da imamo kontrolu i da smo dominantni, bili smo daleko od toga. Ono što je još bolnije je da nismo imali želju da dobijemo utakmicu. A kao natjecatelju, to se ne smije dogoditi. Zato kažem, ovo je naša sramota, žao mi je navijača, rekao je kapetan Tottenhama Hugo Lloris.

Prema ponudama na engleskim kladionicama sve je sigurnja oklada da će vlasnik Tottenhama Daniel Levy smijeniti Josea Mourinha.

Tottenham na ljestvici zaostaje za klubovima koji se bore za europske plasmane, nastup u Europskoj ligi može osigurati ako u finalu Carabao Cupa pobjedi Manchester City što bi bila veća senzacija od pobjede Dinama.

Tottenham u nedjelju u gostima igra protiv Aston Ville, u zaostaloj utakmici 18. kola igra protiv prvoga pratitelja na ljestvici, Aston Villa na 9. mjestu ima četiri (41) manje.

Jose Mourinho privodi kraju još jedan neuspješni mandat, kako mu se karijera približava kraju u engleskim medijima Special One (poseban) sve više postaje Special None (nijedan)...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.