Jedan član - jedan glas: Čak tri tisuće BBB-ovaca na Šalati podržalo MNK-a Futsal Dinamo

Subota, 06. rujna 2014. 21:04 Napisao/la  SC

Klub su osnovali članovi BBB-a koji žele pokazati kako se upravlja klubom po izbornom načelu "jedan član - jedan glas"

Dinamo ipak uživa veliku podršku Bab Blue Boysa! Doduše, ne onaj maksimirski Dinamo, nego Malonogometni klub Futsal Dinamo! Čak tri tisuće navij BBB-a okupilo se na Šalati, gdje je u subotu navečer zakazano predstavljanje MNK-a Futsal Dinamo. Klub je osnovan prije dvije godine, osnovali su ga članovi BBB-a koji žele pokazati kako se upravlja klubom po izborno načelu "jedan član - jedan glas".

Nije slučajno u subotu na Šalati zakazana malonogometna utakmica između Futsal Dinama i All Stars Dinama u sastavu kojega su Dario Šimić, Igor Bišćan, Tomo Šokota i Silvio Marić. Četiri bivša igrača Dinama nedavno su pokrenuli inicijativu za smjenom Zdravka Mamića i uspostavu drugačijeg modela upravljanja klubom. Jasno da inicijativa nije imala nikakve šanse zaživjeti u praksi budući da je Dinamo udruga građana, koja jako dobro pazi s kim se druži.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.