IZVRŠNI ODBOR DINAMA

Zoran Mamić postao trener i ostao sportski direktor

Ponedjeljak, 16. prosinca 2013. 19:10 Napisao/la  SC

- Zoran će vršiti ulogu menadžera što znači da će objediniti funkcije trenera i sportskog direktora, objasnio je Zdravko Mamić

Zoran Mamić izgubio je prefiks v.d. i postao trener Dinama! Odlukom Izvršnog odbora GNK-a Dinamo, Zoran Mamić će postati engleski tip trenera:

- Zoran će vršiti ulogu menadžera što znači da će objediniti funkcije trenera i sportskog direktora, objasnio je izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

Marijan Vlak novi je direktor Dinamove nogometne škole! Članovi Izvršnog odbora smatraju Vlaka idealnim za ovu vrlo važnu poziciju, novi direktor škole potpisao je ugovor na dvije godine.

Zoran Mamić preuzeo je ulogu trenera krajem listopada, u 12 utakmica upisao je sedam pobjeda, dva remija i tri poraza. Modri su pod njegovim vodstvom povećali prednost ispred konkurencije u prvenstvu, na pragu su polufinala Kupa dok je u europskim utakmicama, unatoč izostanku bodova, momčad izgledala bolje nego na početku natjecanja.


Uz Zorana Mamića, koji je potpisao ugovor na dvije godine, ostaje i cijeli stručni stožer, a to su pomoćni treneri Damir Krznar i Igor Cvitanović, trener vratara Miralem Ibrahimović, kondicijski treneri Ivan Štefanić i Krešimir Šoš, fizioterapeuti Nenad Krošnjar, Mario Rubinić, Kristijan Nađenić i Ivan Zeba te oružari Livijo Cvrk i Ivan Vučković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.