Izvršni odbor Dinama odbio zahtjeve za članstvom Šimiću, Šokoti, Mariću i Bišćanu

Ponedjeljak, 31. ožujka 2014. 23:51 Napisao/la  SC

Četvorica bivših igrača Dinama  etiketirani su kao produžena ruka političara, smatraju u Dinamu

Dariju Šimiću, Tomi Šokoti, Silviju Mariću i Igoru Bišćanu odbijeni su zahtjevi za članstvo u Dinamo. Izvršni odbor Dinama na sjednici u ponedjeljak donio je jednoglasnu odluku da četvroica bivših igrača ne zaslužuju postati punopravni članovi kluba zbog "pozivanja na ulične nemire, lažnih podataka, pritiska na državna tijela i hajke na tijela kluba" čime "rade na rušenju najsupješnijeg nogometnog kluba u Hrvatskoj", stoji u pojašnjenju odluke Izvršnog odbora. Četvorica bivših igrača Dinama  etiketirani su kao produžena ruka političara, koji pretendiraju arbitrirati u svemu s konačnim ciljem apsolutne kontrole, to jest preuzimanja kluba bez ikakve ponuđene vizije.


U Dinamu su odlučili da ni jedan član Uprave, Izvršnog i Nadzornog odbora, te ostalih tijela GNK Dinamo neće više pratiti utakmice kao gost Hajduka iz tzv. svečane lože.

- Iracionalna i gotovo patološka netrepeljivost, kojoj su u svečanoj Hajdukovoj loži izloženi zagrebački gosti, pa čak i oni koji su rođeni Dalmatinci, eskalira iz godine u godinu. Užasnuti smo napadom na našu delegaciju na Poljudu, no još više činjenicom da se neistinama i manipulacijama žrtva pretvara u napadača, poručuju iz Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.