Ivo Pinto novo pojačanje Dinama, Zdravko Mamić slaže jaku momčad za Ligu prvaka

Nedjelja, 23. lipnja 2013. 10:10 Napisao/la  SC

Zdravko Mamić ove godine nije štedio da izbjegne blamažu u utakmicama u elitnom nogometnom razredu, nikada nije doveo više stranaca u jednom prijelaznom roku

Ivo Pinto novo je pojačanje Dinama. Igrač Rio Ave na posudbi u Cluju igra na poziciji desnog bočnog, Dinamo bi za 23-godišnjeg Portuglaca trebao platiti odštetu manju od 2 mil. eura. Pinta je Dinamo duže razdoblje skautirao, zaključeno je da prema predispozicijama ima kapacitet koji je potreban hrvatskom prvaku. Pinto je igrao za Portugal u svim uzrastima zaključno s U-21.

 

Dinamo slaže jaku momčad za Ligu prvaka, Zdravko Mamić ove godine nije štedio u prijelaznom roku da izbjegne blamažu u utakmicama u elitnom nogometnom razredu. Dovedeni su Argentinac Pablo Migliore (31), vratar koji je potpisao na tri godine, Čileanac Junior Fernandes, koji došao na posubu iz Leverkusena, alžirski reprezentativac El Soudani i sada Ivo Pinto.

 

Mamić nikada nije doveo više stranaca u jednom prijelaznom roku!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.