Ivo Pinto, branič Dinama: Znam da je europsko proljeće san koji navijači i klub čekaju 44 godine

Utorak, 17. rujna 2013. 20:31 Napisao/la  SC

U nogometu nova prilika za  napredak dolazi vrlo brzo. Kažem, primili smo dosta pogodaka u zadnjih par utakmica, ali već u četvrtak imamo priliku biti bolji, kaže Pinto

Dinamo u četvrtak na Maksimiru od 19 sati igra protiv ukrajinskog Černomorec prvu utakmicu u Europskoj ligi.

 

- Momčad je koncentrirana na sljedeću utakmicu, samo o njoj razmišljamo i želimo pobjedu koja bi sjajno sjela navijačima, momčadi i svima u klubu. Izgubili smo u Splitu i to više ne možemo promijeniti. Uvijek treba gledati naprijed, bitno je ono što nas čeka sutra i to je ono na što smo koncentrirani. Trenutno nam je u glavama samo četvrtak. Znam da je europsko proljeće san koji navijači i klub čekaju 44 godine, to svi želimo, pričamo o tome u momčadi i klubu te želimo ostvariti taj cilj, kaže Ivo Pinto

 

Modri su prije par dana dobili dva pogotka iz prekida, a upravo je to faza igre u kojoj je Černomorec izuzetno jak:

- Kada napravite pogrešku onda ćete u budućnosti učiniti sve kako je ne biste ponovili. U nogometu nova prilika za  napredak dolazi vrlo brzo. Kažem, primili smo dosta pogodaka u zadnjih par utakmica, ali već u četvrtak imamo priliku biti bolji, kaže Pinto.

Dinamo u utakmici protiv Černomoreca neće moći računati na Soudanija, koji je zaradio isključenje u Beču:

- Svi igrači su bitni, ali najvažniji su oni koji u tom trenutku igraju. Soudani ne može igrati i za momčad je najbitniji igrač koji će igrati umjesto njega; kao i svi ostali koji će biti na terenu, objašnjava Pinto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.