Ivajlo Petev, trener Dinama: Ne želim pričati o Rijeci, sve je moguće do kraja

Četvrtak, 11. svibnja 2017. 19:36 Napisao/la  SC

Zanima me samo da smo se podigli nakon dva poraza, dečki su pokazali želju, karakter i to smo tražili od njih, rekao je Petev

Ivajlo Petev, trener Dinama uoči susreta 33. kola MAXtv Prve lige u kojem modri gostuju kod Splita na Parku mladeži na pitanje vjeruje li u kiks Rijeke u idućim utakmicama odgovorio je:

- Neću i ne želim pričati o Rijeci! Zanima me da smo se podigli nakon dva poraza, dečki su pokazali želju, karakter i to smo tražili od njih. Što će biti, sve je moguće, rekao je Petev.

Trener Dinama ne odustaje od naslova.

- Za prvenstvenu utakmicu protiv Splita očekivanja su da nastavimo u istom ritmu kao što smo odigrali u posljednje dvije utakmice. Također da odigramo dobro, svaki igrač da pruži 100 posto na terenu i osvojimo tri boda, rekao je Petev.

Soudani zbog tri žuta kartona ne konkurira za sastav, a Petev tek treba odlučiti tko će ga zamijeniti. Osim Soudanija na listi onih koji neće u Split je još nekoliko igrača.

- Sosa, Matel, Šitum, Perić, Fiolić i Benković ne konkuriraju za utakmicu. Perić je prekjučer bio na infuziji, Sigali se vraća, a Livaković je spreman te trenira s momčadi. Sammir i Ćorić, konkuriraju za utakmicu, računam na njih kao što sam već u nekoliko navrata izjavio, poručio je bugarski strateg.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.