Ivajlo Petev, trener Dinama: Nadam se da ćemo u petak izgledati bolje nego protiv Hajduka

Četvrtak, 13. listopada 2016. 18:45 Napisao/la  SC

Fiolić, Pavičić i Ćorić će biti spremni, kaže Petev o igračima koji su otkazali nastupe za U-21 reprezentaciju protiv Švedske


Dinamo i Slaven Belupo u petak (18) igraju prvu utakmicu 12. kola. Nakon što je debitirao u utakmici protiv Hajduka, trener Ivajlo Petev u Koprivnici odrađuje prvo gostovanje. Vremena za pripremu utakmice protiv Hajduka nije imao budući da je odradio samo dva treninga, uoči utakmica protiv S. Belupa radio je s momčadi dva tjedna.

Doduše, nije bilo reprezentativaca:

- Znate kako je u Dinamu tijekom reprezentativne pauze, na raspolaganju sam imao samo 8-9 igrača. S njima sam odradio što sam mogao, ali tako nije lako raditi. Naravno, dobra je stvar što Dinamo ima toliko reprezentativaca. Zadovoljan sam s proteklih treninzima, svi su dobro radili. Vratio  se Matel koji trenira s momčadi, u četvrtak iz Čilea stiže Fernandes, koji najvjerojatnije neće konkurirati za dvoboj sa Slaven Belupom, iako će ići s nama u Koprivnicu. Fiolić, Pavičić i Ćorić će biti spremni, kaže Petev o igračima koji su otkazali nastupe za U-21 reprezentaciju protiv Švedske.

Nakon utakmice protiv Hajduka Petev je obećao da će Dinamo brzo početi grati u skladu s mogućnostima:

- Nadam se da ćemo u petak izgledati bolje nego protiv Hajduka, da ćemo imati malo više sreće i zabiti koji gol. Slaven Belupo također traži nešto u toj utakmici, ali mi trebamo od početka krenuti po tri boda. I ispuniti svoj potencijal. Slaven Belupo je dobro organizirana momčad, nisu loša ekipa, ali mi od samog početka moramo tražiti tri boda. Naravno, uz još jednu dobru predstavu. Utakmica je  u 18 sati, početni sastav ćete znati  oko 17 sati. Nemam velikih dvojbi, vjerujem da ću izabrati najspremnije igrače. Svatko će dobiti svoju šansu, ja bih volio da svatko od njih daje svoj maksimum, kaže Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.