Ivajlo Petev, trener Dinama: Ćorić nije igrao zato jer nije bilo razloga da mijenjam Olma

Subota, 13. svibnja 2017. 09:20 Napisao/la  SC

Gojak je dobio priliku i zabio četiri gola, zadnje utakmice je odigrao dobro i neću ga mijenjati, kazao je Petev zato Sammir nije bio u kadru


Dinamo je pobijedio (1:0) na Parku mladeži u utakmici koja  je iskazala niz slabosti u igri momčadi koja se na ljestvci primaknula na dva boda vodećoj Rijeci, koja danas na Rujevici igra protiv Hajduka.

- Sve je moguće, vidjet ćemo sutra, pobijedit će jedni ili drugi, ili će biti neriješeno, prognozirao je Ivajlo Petev rezultat na Rujevici.

Što se tiče igre na Parku mladeži, Dinamo je iskazao bezidejnost. Ćorić je sjedio na klupi, Sammir nije ni doputovao u Split:

- Olmo je iskoristio priliku koju sam mu dao i ne vidim razloga da ga mijenjam, rekao je Petev zašto Ćorić nije ulazio u igru.

- Gojak je dobio priliku i zabio četiri gola, zadnje utakmice je odigrao dobro i neću ga mijenjati, nema razloga. To je moja odluka, kazao je Petev zato Sammir nije bio u kadru.

O utakmici ovoliko:

- Zaslužili smo pobjedu više nego Split, nismo iskoristili neke šanse koje smo imali u prvom dijelu, u drugom dijelu nastavili smo u istom tempu, zabili smo i zasluženo uzeli tri boda. Split je čvrsta momčad, znali smo koliko će nam biti teško jer je uvijek čvrsto i do zadnjih minuta se nije znalo tko će pobijediti. Split se odlično branio, skoro s deset igrača. Odigrali smo dvije utakmice dobro, danas nam je nedostajao zadnji pas i koncentracija u završnici. Imamo par mladih igrača, koji u jednoj utakmici igraju dobro, u drugoj ne, i ja to prihvaćam, bitno je da smo željeli pobjedu, rekao je Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.