Ivajlo Petev: Svi znamo da je Rijeka dobra momčad, ali mi smo Dinamo

Petak, 02. prosinca 2016. 14:25 Napisao/la  SC

Siguran sam da prvenstvo ne bi bilo riješeno kada bismo izgubili, kaže Petev

 U  Dinamu nema nervoze uoči subotnje (15 sati) utakmice protiv  Rijeke, koja bi pobjedom  stekla teško dostižnu prednost od 9 bodova:
 
 - Ne razmišljam na takav način, vjerujem da Rijeka neće pobijediti. Ali, siguran sam da prvenstvo ne bi bilo riješeno kada bismo izgubili! Pa kako će biti odlučeno? Do kraja sezone nisu ostala još samo dva kola, već jako puno utakmica. Moramo odigrati kvalitetno i izgledati bolje od Rijeke. Puno pričam s igračima, pričat ćemo još prije utamice. Svi znamo da je Rijeka dobra momčad, nisu slučajno prvi na prvenstvneoj ljestvici. Kompaktna su i kvalitetna momčad, ali mi smo Dinamo. I moramo biti pametni. Važnost utakmice? Pa nama je svaka utakmica važna, svaka nam je bitna. Sada stiže Rijeka, moramo odigrati dobro, pobijediti i smanjiti njihovu prednost na tri boda. I biti bolji baš u svakoj situaciji na terenu, kaže trener Dinama Ivajlo Petev i naglašava da nema prevelikog pritiska:

 - Svaka utakmica nosi određeni pritisak, pogotovo kada u svakoj utakmici želite pobjedu. Mi uvijek idemo na pobjedu, ali sve je moguće. Bitno je kako ćemo se ponašati na terenu, moramo u svakom trenutku biti koncentrirani. Ambicija mi je da smo u svakoj utakmici bolji i da izgledamo što bolje. Nadam se da nećemo imati puno grešaka protiv Rijeke, govori Petev koji o Matjažu Keku kaže sljedeće

 - Rezultati sve pokazuju. Matjaž Kek je dobar trener, već sam rekao da Rijeka nije slučajno prva sa šest bodova prednosti. A njegova momčad već godinama igra dobar nogomet, zaključuje Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.