TRENER DINAMA

Ivajlo Petev otpisao Brazilca Sammira

Nedjelja, 30. travnja 2017. 17:41 Napisao/la  SC

Odluka trenera modrih stigla je prekasno za borbu za naslov

Ivajlo Petev nije Sammira uvrstio u zapisnik utakmice protiv Cibalije (6:0) uz obrazloženje da je Brazilac ozlijedio leđa.

Nakon tjedan u kojemu bi dobio otkaz da nije zaštićen ugovorom, Petev je odlučio da više neće tolerirati Sammira i Antu Ćorića. Obojica igraju daleko ispod realnih mogućnosti, ali je Sammir ipak drugačija priča.

Sammir je zimus doveden kao igrač prevage u nastavku sezone, Brazilac je odigrao 11 utakmica, postigao je jedan gol i još uvijek nije spreman. Barem se tako ponaša na terenu!

Ako se igrač takvih mogućnosti dva mjeseca nije uspio fizički spremiti za HNL, onda je jasno da nešto nije u redu. S igračem, ne s HNL-om!

Umjesto da iz utakmice u utakmicu postaje sve bolji, Sammir je u zadnjim utakmicama još više fizički pao.

Ćorić je postao Sammirova kolatelarna žrtva, mladi je igrač u proljetnom nastavku očekivano naslovnu ulogu u momčadi,  a postao je Sammirova pričuva.

Govor tijela jasno ukazuje da je Ćorić nezadovoljan, što je Petev prestao tolerirati.

Prekasno za Dinamo!
 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.