Ivajlo Petev: Bitno je da mi dobro izgledamo, posebno u dvije utakmice s Rijekom

Petak, 10. ožujka 2017. 14:49 Napisao/la  SC

Da bi postao prvak bilo koje zemlje moraš dobiti sve utakmice, kaže Petev


Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je subotnji prvenstveni ogled sa Splitom, utakmica počinje od 15 sati na stadionu Maksimir:

 - Očekujem dobru utakmicu. Želim da uzmemo na Maksimiru tri boda, nadam se da ćemo izgledati i igrati dobro, stvarati šanse i zabiti golove. Nadam se da ćemo imati više koncentracije i da nećemo imati puno propuštenih prilika. Iako smo igrali sa Splitom prošli tjedan u kupu, ovo je prvenstvo, drugačije natjecanje od Kupa i tu također nema mjesta za pogreške. Soudani je dobro, trenira s ekipom, ali neće biti u kadru jer bi bilo preriskantno. Jednako je s Matelom i Henriquezom, oporavljaju se Benković i Sigali, kaže Petev koji 13 kola do kraja sezone ovako procijenjuje Dinamove šanse da obrani titulu:
 
- Ima puno utakmica do kraja i sve je moguće. Bitno je da mi dobro izgledamo, posebno u dvije utakmice s Rijekom koje su pred nama. Da bi postao prvak bilo koje zemlje moraš dobiti sve utakmice, a posebno uvijek u onima s najvećim konkurentima. To je logično, kaže Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.