DINAMO SMANJUJE PLAĆE

Igrači i treneri odbili odluku

Srijeda, 25. ožujka 2020. 15:58 Napisao/la  SC

Dinamo objavio zahvalu poslušnicima

Igrači i treneri  odbili odluku

Nogometaši Dinama prevođeni stručnim stožerom odbili su prihvatiti odluku kluba o rezanju plaća zbog posljedica pandemije koronavirusa.

GNK Dinamo objavio je danas sljedeće priopćenje:

Uprava GNK Dinamo upućuje iskrenu zahvalu zaposlenicima kluba, B momčadi i nogometnoj školi koji su u manje od 24 sata prihvatili mjeru o nužnom smanjenju plaća u periodu do 30. rujna 2020. godine.

Ova odluka koju nije bilo lako donijeti nužna je s ciljem očuvanja stabilnosti i likvidnosti GNK Dinamo u trenucima velike krize u Hrvatskoj i epidemije koronavirusom te u trenucima kada su nogomet i sport potpuno zaustavljeni, u Hrvatskoj i svijetu.

Prije svega, odluke su donesene razmišljajući unaprijed o svim poteškoćama koje donosi gospodarska kriza sada i u narednom periodu, a koja će se odraziti i na nogomet, odnosno sportsku djelatnost.

Uprava kluba ovim mjerama želi zaštititi svoju radnu zajednicu i svakog pojedinca, od zaposlenika kluba do prve momčadi, osigurati da nitko od djelatnika ne ostane bez posla u ovom teškom periodu, kao i da u aktualnoj globalnoj krizi koja je zadesila i Hrvatsku svaki djelatnik može i dalje dostojanstveno živjeti.

Hvala svima koji su uz razumijevanje teške i neizvjesne situacije prihvatili odluku kluba, stoji u klupskoj zahvali.

Budući da se uprava nije zahvalila igračima prve momčadi i stručnom stožeru, jasno je da se klupska odluka još uvijek razmatra u svlačionici.

Uskoro će biti poznato zašto su igrači i treneri odbili odreći se trećine primanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.