Igor Jovićević dobio otkaz, Dinamo smijenio trenera nakon poraza od Rijeke

Ponedjeljak, 06. srpnja 2020. 16:05 Napisao/la  SC

Uvijek ću biti dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu, rekao je Igor Jovićević.

Igor Jovićević
Igor Jovićević

Igor Jovićević postao je bivši trener Dinama nakon poraza (0:2) od Rijeke.

Otkaz je ovako formuliran u izjavama:

- Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu, rekao je Igor Jovićević.

- Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena, kaže sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Dinamo i Jovićević sporazumno su raskinuli ugovor, novi trener još nije imenovan.

Ako novi trener postane Goce Sedloski, igra Zdravka Mamića toliko će postati providna da nikome u Dinamu neće služiti na čast.

Naime, kada je Sedloski prihvatio posao trenera druge momčadi Dinama, kuloarski se već spominjao kao trener prve momčadi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.