Igor Bišćan: Uvijek mi nedostaju dva, tri igrača, ali radimo na tome

Petak, 14. srpnja 2023. 15:27 Napisao/la  SC
Igor Bišćan
Igor Bišćan

Igor Bišćan najavio je utakmicu Superkupa (subota, 20) između Dinama i Hajduka:

- Uzbuđen sam, vjerujem sa su i navijači, sam je početak sezone, utakmica koja je dobrodošla nama, Hajduku i svima koji vole nogomet. Očekujemo dobru igru, da nastavimo gdje smo stali na kraju prošle sezone i da osvojimo trofej. Zadovoljan sam kako je to sve prošlo u ova četiri tjedna priprema, vidjet ćemo jesmo li bolji nego prošle sezone. Nisu to bila klasična četiri tjedna priprema, neki su se priključili prije desetak dana i odigrali 45 minuta zajedno. Naravno da ne mogu govoriti koliko smo bolji, vidjet ćemo. Volio bih da nastavimo u smjeru u kojem smo išli, hoćemo li moći ići dalje, ili smo na nekoj točki, na kojoj će nam trebati neko vrijeme za napredak, pokazat će i ova utakmica. Trebat će nam nekoliko utakmica da igrači ponovno uhvate konce, ali i ovako smo dovoljno dobri za pobjedu. Očekujem dobru momčad Hajduka, koja je vrlo dobro igrala na kraju prošle sezone, zato su i ostvarili dobre rezultate, tako su izgledali na pripremama. Trofej je u igri, igramo doma, očekujem dobru atmosferu, kazao je Bišćan.

Dinamo odmah na početku sezone kreće u jakom ritmu utakmica:

- Ritam je brutalan, ali na to je Dinamo navikao, spremamo se na to, trebat će nam dovoljan broj igrača. Ja sam po tom pitanju kao i svi treneri, uvijek mi nedostaju dva, tri igrača, ali radimo na tome da dođu igrači, kreće se jako na dva fronta, trebat će imati konkurentnu momčad i za HNL i za Europu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.