HULIGANI U AKCIJI

Napadnuti Luis Ibanez i Nikola Pokrivač

Četvrtak, 05. travnja 2012. 17:51 Napisao/la  Z. G.

Na semaforu je svijetlilo crveno što je grupica  huligana iskoristila za napad na Dinamove nogometaše

Teško je procijeniti tko je pretrpio veće „duševne boli“; skupina huligana ili dvojica Dinamovih igrača. Nekolicina je izgrednika nasrnula na automobil u kojem su se vozili Dinamovi nogometaši Luis Ibañez i Nikola Pokrivač. Na stražnjem je sjedalu bila i Pokrivačeva djevojka, a incident se dogodio u blizini maksimirskoga stadiona u srijedu navečer nakon gradskog derbija Dinama i Zagreba.

Na semaforu je svijetlilo crveno što je grupica golobradih huligana iskoristila za napad na Dinamove nogometaše. Šakama su snažno lupali po automobilu i pritom, uz prijetnje i psovke, uzvikivali: „Zašto ne pozdravljate navijače na tribini nakon utakmice?!“ Kad su putnici iz automobila pokazali namjeru uzvratiti na napade, izgrednici su se povukli. Na kraju ipak nije bilo fizičkog obračuna pa je teško procijeniti tko bi se mogao žaliti na pretrpljenu „duševnu bol“ - putnici u automobilu ili izgrednici koji su se nakon pruženoga otpora povukli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.