Howard Webb sudi utakmicu između Dinama i Austrije Beč, na Maksimiru ne može bez policije

Ponedjeljak, 19. kolovoza 2013. 18:21 Napisao/la  SC

Vrhunac karijere Howard Webb doživio je 2010. godine kada je postao prvi sudac koji je iste sezone sudio finala Lige prvaka i  Svjetskog prvenstva

Howard Webb određen je za suca prve utakmice 4. pretkola između Dinama i Austrije Beč, poznati engleski sudac u srijedu dijeli pravdu na maksimirskom stadionu.

 

Zahvaljujući karizmatičnom izgledu i autoritativnom nastupu, Webb je postao jedan od najpoznatijih nogometnih sudaca na svijetu. Povrh svega, Webb je sudac iz najviše svjetske kategorije, vrhunac karijere doživio je 2010. godine kada je postao prvi sudac koji je iste sezone sudio finala Lige prvaka i  Svjetskog prvenstva.

 

Prošle sezone Webb je dosegnuo vrhunac sudeći uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund (2:0), a ove sezone sudio je dvije utakmice na Konfederacijskom kupu u Brazilu od koji je zadnja bila polufinalna između Španjolske i Italije.

Inače, Webb je po zanimanju policajac, što je omiljena profesija među radikalnim navijačima Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.